Toimintatonni: Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan tarkoitus:

Vantaan Taksi haluaa tehdä hyvää ja tukea vantaalaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Vantaalaiset seurat, harrastusporukat, luokkatoimikunnat, oppilaskunnat tai yhteisöt voivat halutessaan ilmoittautua mukaan arvontaan, jossa voittajalle arvotaan 1000€ suuruinen rahapalkinto, jonka voittava taho saa käyttää haluamallaan tavalla yhteisönsä toiminnan kehittämiseen tai liikkumisen tukemiseen.

 

  1. Arvonnan järjestäjä:

Vantaan Taksi, Rahtitie 3, 01530 Vantaa

 

  1. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä:

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä olevat somevideot tulee tuottaa yhteisön somekanavaan ja linkittää ilmoittautumislomakkeelle 2.9.-26.9.2024 välisenä aikana.

 

  1. Arvontaan osallistuminen:

Osallistumisaika on 2.9.-26.9.2024

Mikä tahansa vantaalainen lasten ja nuorten harrastustoimintaa harjoittava seura tai koulumaailman yhteisö kuten luokkatoimikunta tai oppilaskunta voi osallistua arvontaan tekemällä lyhyen, luovan, kestoltaan korkeintaan 60 sekunnin videon, joka tuo esiin ryhmän yhteisöllisyyttä, liikettä ja parhaita hetkiä yhdessä. Arvontaan osallistuakseen yhteisön tulee ladata video yhteisön nimissä olevalle julkiselle sometilille hyödyntäen tunnisteita #toimintatonni ja tägäystä @vantaantaksi. Kisavideo tulee linkittää myös ilmoittautumislomakkeelle. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei oteta huomioon

 

Arvontaan osallistumisen ehtona on:

  • yhteisön vantaalaisuus

  • toiminnassa on mukana alle 18-vuotiaita lapsia tai nuoria

  • yhteisöllä on oltava julkinen sometili

 

  1. Arvontaan osallistuva videomateriaali:

Videoiden tulee olla hyvän maun mukaisia. Niillä ei saa loukata kenenkään henkilön yksityisyyttä tai tekijänoikeuksia. Jakamalla kuvan tai videon osallistuva taho vakuuttaa, että hänellä on oikeus sen sisältöön ja lupa sen julkaisuun kuvassa tai videossa esiintyviltä henkilöiltä ja, että hänellä on materiaalissa mahdollisesti esiintyvien alle 18-vuotiaiden lasten vanhempien suostumus kuvan tai videon julkaisemiseen.

 

  1. Palkinnot

    Toimintatonni-kampanjan voittava yhteisö saa palkinnoksi 1000€ arvoisen rahapalkinnon, jonka voittaja voi käyttää haluamallaan tavalla tavalla yhteisönsä toiminnan kehittämiseen tai liikkumisen tukemiseen. Arvonnan toiselle sijalle tullut saa 600€ ja kolmannelle sijalle tullut 300€ arvoisen rahapalkinnon.
       

 

  1. Voittajalle ilmoittaminen:

Arvonnan järjestäjä arpoo palkinnot arvonta-ajan umpeuduttua kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkinnot toimitetaan voittajille lokakuussa 2024. Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä voittajaan sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, voidaan arvonta suorittaa uudelleen. 

 

  1. Arvonnan järjestäjän vastuu:

Arvonnan järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

 

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä. 

 

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

 

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

 

  1. Arvonnan julkisuus:

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittaneiden harrastusporukoiden nimi ja somevideo Vantaan Taksin omissa sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuilla ja mahdollisissa mediatiedotteissa. Osallistumalla kilpailuun osallistuva taho antaa arvonnan järjestäjälle kaikki oikeudet käyttää tuotettua materiaalia markkinoinnissa ja viestinnässä.

 

  1. Muut ehdot:

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä liity millään tavalla Facebookiin tai vastaavan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

 

  1. Henkilötietojen käsittely:

Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti. Tietoturvaseloste on luettavissa täältä.