Toimintatonni – osallistu arvontaan ja voita tonni harrastustoiminnan tueksi 

Haaveissa kisamatka, treenileiri, leirikoulu, uudet harrastusvälineet tai jotain ihan muuta? Kerro siitä meille ja ota osaa arvontaan!

Jo perustamisvuodestaan 1991 lähtien Vantaan Taksin toiminnan ydinajatus on ollut pitää ihmiset liikkeessä. Siksi tämä vahvasti vantaalainen taksialan yritys tunnetaankin iskulauseestaan Moving People.

Nyt on aika laittaa hyvä kiertämään, nuoret liikkumaan ja muuttaa iskulause muotoon Moving Vantaa! 

Vantaan Taksi lahjoittaa toimintatonnin tukeakseen vantaalaisten nuorten harrastustoimintaa ja edistääkseen liikkumisen iloa – niin koulussa kuin vapaa-ajallakin! Olipa porukkanne sitten urheiluseura, luokkatoimikunta, peruskoulun oppilaskunta, yhdistys tai mikä tahansa yhteisöllisyyttä kokeva vantaalaisten lasten tai nuorten yhteinen joukko – anna äänesi kuulua!

Tehkää yhdessä lyhyt luova video, joka tuo esiin porukkanne yhteisöllisyyttä, liikettä ja parhaita hetkiä yhdessä. Linkitä somekanavallenne ladattu video oheiselle ilmoittautumislomakkeelle, niin tiiminne on mukana toimintatonnin arvonnassa.

Vantaan Taksi arpoo kolmelle paikalliselle yhteisöllle toimintatonnin seuraavasti – voittaja saa 1000 €, toiselle sijalle tullut saa 600€ ja kolmannelle sijalle tullut 300€ arvoisen rahapalkinnon.

 
Step by step – näin osallistut toimintatonnin arvontaan:
  1. Tehkää porukalla lyhyt luova video, kestoltaan korkeintaan noin 60 sekunnin video, joka tuo esiin ryhmänne yhteisöllisyyttä, liikettä ja parhaita hetkiä yhdessä.
  2. Postaa videonne julkisena porukkanne Instagram- ja/tai Facebook-tilillä kisa-aikana 2.9.-26.9.2024 seuraavasti:

    Instagramissa tunnuksella #toimintatonni, tägää @vantaantaksi ja/tai
    Facebookissa tunnuksella #toimintatonni, tägää @Vantaan Taksi Oy

  3. Täytä allaoleva lomake ja muista liittää somessa sijaitsevan kisavideonne linkki mukaan lomakkeelle. Vain lomakkeelle linkitetyt videot ovat mukana kisassa!
  4. Ilmoittaututuminen on nyt tehty! Jännittäessänne tuloksia, voitte halutessanne levittää sanaa myös muille vantaalaisille seuroille ja kouluryhmille tai fiilistellä porukalla toinen toistaan huikeampia kisavideoita tunnisteen #toimintatonni takaa.

Ilmoittaudu mukaan arvontaan!