-->

Taksitarkastaja

Taksitarkastajan tehtävät ovat painottuneet asiakaspalvelun lisäksi taksiliikenteen ohjaamiseen ja valvontaan. Lisäksi taksitarkastajat toimivat yhdyshenkilöinä ja asiakaspalautteen käsittelijöinä. Taksitarkastajat avustavat ja ohjaavat taksiliikennettä mm. yritysten suurissa asiakastilaisuuksissa sekä muissa massatapahtumissa.
Yrityksillä on mahdollisuus tiedustella suurien asiakastilaisuuksien yhteydessä tarkastajan saamista paikanpäälle vastaamaan sujuvasta taksipalvelujen saatavuudesta tilaisuuden päättyessä.

  puh 09 8256 5563
  taksitarkastaja@vantaantaksi.fi

  Tarkastajien toimisto on avoinna:
Arkisin 7:30 - 01:30
Viikonloppuisin 15:00-01:30

Satu Sydänmaa, vastaava tarkastaja
Hannu Antila
Janne Ikonen
Toni Siniaalto
Mikko Mäntylä

Tilapäinen taksiasema
Voitte tilata taksitarkastajan yritystapahtumaan, konserttiin, tai muuhun vastaavaan tapahtumaan, jossa on paljon osallistujia ja taksien tarvetta. Perustamme paikalle tilapäisen taksiaseman ja huolehdimme, että asiakkaille on takseja riittävästi.
Tilapäisen taksiaseman hinta on 110 € / h + alv 24%. Minimiveloitus on kolme tuntia.

Tilauslomake

Tallenna lomake ja täytä se esim. Acrobat ReaderillaVantaalla on harjoitettu taksitarkastajatoimintaa vuodesta 1978 alkaen. Taksitarkastajille hankittiin 1.12.1988 tehtävää varten tarkastaja-auto, ja tarkastajan tehtävästä tuli päätoimista. Vantaan Taksi Oy:n perustamisen jälkeen taksitarkastajat siirtyivät yhtiön palvelukseen.
Helsinki-Vantaan Lentoasema on vaatinut entistä enemmän suoraan alueelle kohdistuvaa liikenteenohjausta. Päätoimiset taksitarkastajat ovat vuodesta 2000 alkaen olleet Taxi Point Oy:n palveluksessa.

Lentoasemalla taksien toimintakeskuksessa on tarkastajien toimisto ja tarvittavat välineet tehtävien hoitoa varten.